Спречкване между Хамзат Чимаев и Кевин Холанд предизвика меле зад кулисите, което

...
Спречкване между Хамзат Чимаев и Кевин Холанд предизвика меле зад кулисите, което
Коментари Харесай

Бой зад кулисите отмени пресконференцията за UFC 279

Спречкване между Хамзат Чимаев и Кевин Холанд провокира меле зад кулисите, което в последна сметка докара до анулацията на конференцията преди събитието на UFC този уикенд.

Това сподели президентът на UFC Дана Уайт, който удостовери, че първичният случай сред Чимаев и Холанд е почнал проблемите, които ескалираха едвам откакто той излезе на сцената, с цел да стартира конференцията в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас.

Според доста хора, които са станали очевидци на случая, Чимаев е инициирал мелето, когато е ритнал Холанд зад кулисите. Предполагаемата офанзива на Чимаев е повода нещата да прераснат в още по-голям проблем.

Множество източници потвърдиха, че откакто Холанд излезе на сцената, с цел да стартира конференцията дружно с съперника си Даниел Родригес, избухна второ сдърпване, включващо Чимаев, Диас и съответните им екипи.

Уайт даде обещание, че сигурността ще бъде засилена за бъдещи конференции и също по този начин възнамерява да приказва за броя на хората, на които е позволено да съпровождат бойците на събития като това.

В последна сметка Уайт съобщи, че никой не е потърпевш по време на мелето и борбите ще продължат по график. Той добави, че не възнамерява да постанова никакви санкции на бойците, участващи в другите конфликти, само че желае да предотврати сходно нещо в бъдеще.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР